Lekkage of verstopping?

Wij zijn

24/7

bereikbaar!

Bel 06 - 24 97 50 42

Rob's Rioolservice in Purmerend

Aanleggen, inspecteren en ontstoppen van uw riolering

Er zijn weinig plekken in uw woning zo onmisbaar als uw toilet. Het is dan ook behoorlijk rottig als u deze niet kunt gebruiken, bijvoorbeeld omdat uw riool verstopt is, omdat er een lek is ontstaan in de leiding of simpelweg omdat de riolering nog moet worden aangelegd. Het is dus zaak dit ongemak zo snel mogelijk te verhelpen.

Hoe voorkom ik dat mijn riool verstopt raakt?

Voorkomen is altijd beter dan genezen. U voorkomt een verstopte riolering door deze alleen te gebruiken waarvoor hij bedoeld is: het afvoeren van afvalwater, toiletpapier en ontlasting. 

 

Spoel dus nooit maandverband, tampons, etensresten of frituurvet door de wc. Ook door zeep kunnen rioolbuizen dichtslibben.

Het aanleggen van riolering

Wilt u uw riolering laten vervangen of bent u net verhuisd en is er in uw nieuwe woning nog geen riolering aangelegd? Rob's Rioolservice zorgt ervoor dat u in een mum van tijd gewoon weer naar de wc kunt.

 

We werken schoon en zorgvuldig, en plannen het werk zo in dat we maar één keer bij u langs hoeven te komen, zodat u snel weer een werkend toilet heeft.

Ja, ik wil riolering laten aanleggen

Lekkage in de wc

Na verloop van tijd kunnen er breuken of scheuren ontstaan in leidingen. Wanneer dit gebeurt in de leiding van een wc, zult u daar aanvankelijk weinig van merken. Maar in de loop der tijd brengt dit defect een vervelende stankoverlast met zich mee.

Rob's Rioolservice komt bij u langs om een stankdetectie uit te voeren. Op deze manier komen we er snel achter waar in de leiding zich het lek bevindt. Vervolgens repareren we de leiding voor u en is de rioollucht in uw woning verleden tijd.

Ja, ik wil zo'n detectie laten uitvoeren

Het ontstoppen van uw wc

Welke methode we gebruiken om uw riool te ontstoppen is afhankelijk van de aard van de verstopping en waar in de rioolbuis de verstopping zich precies bevindt. 

Is het riool dichtgeslibd door kalk-, zeep- of vetresten, dan zullen we uw riolering mechanisch reinigen. Met behulp van een veermachine met boorkoppen, freeskoppen en snijmessen maken we de rioolbuis weer helemaal schoon.

Vaak ontstaat verstopping doordat er iets door de wc is gespoeld dat daar niet in thuishoort. In dat geval spuiten we water onder hoge druk door de buis, zodat hetgeen erin klem is komen te zitten losraakt en uw wc weer prima doorspoelt.

Ja, ik wil mijn wc laten ontstoppen