Lekkage of verstopping?

Wij zijn

24/7

bereikbaar!

Bel 06 - 24 97 50 42

Installatiebedrijf voor gas, water en cv

Verstopte waterleiding? Rob's Installatie Service

Lekkages, storingen, verstopping: het zijn zaken waar u zich bij voorkeur zo min mogelijk mee bezighoudt. Maar het kan altijd gebeuren dat uw cv het niet meer goed doet, dat uw waterleiding verstopt raakt of dat uw gasleiding lekt. En dat kan behoorlijk vervelend zijn.

 

Geen zorgen: Rob's Installatie Service is 24/7 bereikbaar bij storingen en lekkage. Onze erkende installateurs zorgen voor een snelle doch nauwkeurige reparatie. Kunt u zich snel weer bezighouden met zaken die wel belangrijk zijn.

Cv-installaties

De cv-monteurs van Rob's Installatie Service plaatsen, vervangen of repareren uw cv-installatie snel en nauwkeurig. We werken vanuit een duurzaam en milieuvriendelijk uitgangspunt.

Ja, ik heb een cv-monteur nodig

Gasinstallaties

Het aanleggen van een gasinstallatie is precies werk. Er worden exacte berekeningen gemaakt om ervoor te zorgen dat uw installatie goed en veilig functioneert. Rob's Installatie Service is een erkend gastechnisch installatiebedrijf. Wanneer uw gasleiding gerepareerd moet worden, staan onze installateurs 24/7 voor u klaar.

Ja, ik zoek een gasinstallateur

Waterleidingen

Wij leggen allerlei soorten waterleidingen aan. In sommige gevallen zelfs complete installaties. Als het doel van de waterinstallatie bekend is, maken wij een nauwkeurige berekening om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen. Ook bij verstoppingen in de waterleiding en lekkage belt u een monteur van Rob's Installatie Service.

Ja, ik zoek een loodgieter voor mijn waterleiding